Out Of The Basement - 27 maart 2013

3 april 2013 geplaatst in In de kijker

In de repetitieruimtes van TRIX werken heel wat groepen aan nieuw materiaal en een strakke liveset. Maar the proof of the pudding is uiteraard in the eating. Daarom haalden we drie bands uit onze kelder en zetten ze op het podium van de TRIX bar. Licht, geluid en multitrack opname werden verzorgd door de studenten van SIHA.

Het zat al goed vol toen Fingerprint aan haar strakke pop-rock set begon. Zangeres Valérie Gerard is een sterke frontvrouw die duidelijk in haar sas is op het podium en deze muziek is gesneden koek voor de zomerfestivals.

Het feest werd meteen verdergezet door The Subtitles. Deze band deelt een gitarist en bassist met de opener, maar bracht een heel andere groove. Haar feestmuziek met invloeden van Mano Negra zette het kot in de fik.

Afsluiter Orange heeft al meer dan 30 jaar muzikale ervaring op de teller. De heren openden met een geweldige cover van Elvis en wisselden eigen werk af met goed gekozen covers. Alles werd smaakvol uitgevoerd met vierstemmige zang en een strakke ritmesectie. Klasbakken!

Na deze geslaagde avond kijken wij uit naar ‘Out Of The Basement’  van 24 april met Dirty Vicky, Gentleman unexpected en Everyone Dies Alone.

Foto’s met dank aan Vincent Gerards.

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties om weer te geven. Plaats zelf een eerste reactie.

Reageer

Je bent niet ingelogd. Log in, of registreer om te reageren


Vlaamse Minister van Cultuur, Jeugd, Sport en Brussel kbc studio brussel red bull maes antwerpen mtv