FISH - EP RELEASE

22 maart 2013 geplaatst in In de kijker

Oestrogeen domineerde in TRIX, vorige week woensdag. Want het was Girls Night Out, waar er stevig bewijs werd geleverd van hoe hard vrouwen kunnen rocken.

Openen deden Annelies Van Dinter (keys, zang én FISH coach) en Cathy Van Hoecke (contrabass, zang). Een sterk, begeesterd duo in al haar eenvoud. Meteen een stevige portie girlpower.

Vervolgens was Ramona aan de beurt. Een band rond Nederlandse zangeres – jawel – Ramona. Met Juno op de cello, Hanne de Backer (cd-recordings for kids) achter de drums en Annelies als gast op gitaar. Het viertal bracht rustige songs begeleid door de prachtige stem van Ramona zelf. Verwacht deze dames maar snel terug in TRIX!

Daarna verbaasde Girl Riot het hele publiek. Op het podium stonden zeven zotte meiden die eerder gecoached werden door Annelies in het Leonardo Lyceum van Groenhout. De gekke grieten brachten vol overtuiging twee nummers en charmeerde elke persoon in de zaal met hun gekibbel en plezier.

Hoogtepunt van de avond was uiteraard de EP-voorstelling van FISH. In een stampvolle TRIX bar stak het viertal van wal met een strakke set. Zangeres Camille heeft een klok van een stem, Maura verzorgde de keys, Door zat achter de drums en Nore speelde bass, viool en deed de backings. Een bende échte rockchicks die op een overdonderend en verdiend applaus konden rekenen.

De avond was meer dan geslaagd en niemand dacht aan huiswaarts keren. Tot in de late uurtjes werd er nog stevig gefeest en nagepraat. Onze excuses aan alle leerkrachten voor de vele geeuwende gezichtjes de dag er na! We nemen de schuld volledig op ons. En een beetje op de meiden van FISH.

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties om weer te geven. Plaats zelf een eerste reactie.

Reageer

Je bent niet ingelogd. Log in, of registreer om te reageren


Vlaamse Minister van Cultuur, Jeugd, Sport en Brussel kbc studio brussel red bull maes antwerpen mtv