TRIX VERBOUWINGEN ZAAL GESTART

19 mei 2010 geplaatst in In de kijker

Als u gisteren of vandaag op de Noordersingel voorbij TRIX gereden bent, hebt u het misschien al opgemerkt. De verbouwingswerken aan de grote Zaal - oftewel het vroegere Hof ter Lo - zijn sinds maandag 17 mei volop van start gegaan. Er staat ons dus een paar maanden geklop, geboor, veel stof en veranderingen te wachten, om dan ergens halverwege september met een vernieuwde grote zaal te kunnen uitpakken. Op deze blog kan u de verbouwingswerken op de voet volgen, er zullen op regelmatige basis namelijk foto’s van de werken gepost worden. Hou deze blog en onze nieuwsbrief dus zeker verder in de gaten…

dag-1dag-1-bdag-1-c

Reacties

Yourt (mei 20, 2010 om 9:26 pm)

alleen nog toegang tot de bar?

Pieter (mei 21, 2010 om 11:47 am)

Bar en Club tot ongeveer half september!

Reageer

Je bent niet ingelogd. Log in, of registreer om te reageren


Vlaamse Minister van Cultuur, Jeugd, Sport en Brussel kbc studio brussel red bull maes antwerpen mtv